Melsen pensionerer Aston Martin fra Grand Prix

17-11-2021 06:22

Annika Knudsen Lorentsen

Efter hele 86 Grand Prix-klasser i sadlen på Aston Martin har Helene Melsen nu besluttet at pensionere ham, i hvert fald fra topsporten

Copyright Ridehesten.com
Helene Melsen og Aston Martin ved Dansk Varmblods hingstekåring 2020. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på sin Facebook-side offentliggør den danske Grand Prix-dressurrytter Helene Melsen, at hun har valgt at pensionere sin tophest Aston Martin

Aston Martin e. Monteverdi/ Sixtus er en 16 årig trakehner, som med Helene Melsen har gået en lang række Grand Prix-klasser både nationalt og internationalt. Faktisk har de sammen redet hele 86 Grand Prix-klasser, hvoraf de 49 er redet internationalt. 

Copyright Ridehesten.com
Helene Melsen og Aston Martin ved Blue Hors dressurfestival 2021. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Alt har en ende. Aston Martin, jeg skylder dig alt. Heldigvis er han stadig sund og frisk, så helt pensioneret bliver han ikke. En ting er helt sikkert, han bliver hos mig til sin sidste dag, skriver Helene Melsen i sit opslag. 

Ekvipagen har redet fem danske mesterskaber, hvor de alle gange er endt i top-10. Ekvipagens seneste start var ved det netop overståede internationale stævne på Blue Hors i Randbøl, hvor de blev nr. 6 i kür. 

I sit opslag understreger Melsen, at han stadig er frisk, så han vil fortsat blive brugt, men ikke længere på Grand Prix-niveau.

Copyright Ridehesten.com
Helene Melsen og Aston Martin ved Blue Hors dressurfestival 2019. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen