Millionomsætning på P.S.I. Auktionen

09-12-2013 10:51

I aftes blev den 34. Performance Sales International - bedre kendt som P.S.I. Auktionen - afholdt i Ankum, Tyskland og blev en stor succes med hestene Bluetooth og Lannaro som de prismæssige højdepunkter

De 48 dressur- og springheste på årets P.S.I. Auktion skabte en total omsætning på 13.202.000 euro. De bydende kunder repræsenterede det meste af verden, og flere af kom bød over telefonen med Paul Schockemöhle og Ullrich Kasselmann, der står bag auktionen og var meget tilfredse med resultatet.

Dyreste dressurhest blev en 3-årige vallak Bluetooth e. Bordeaux / Riccione, hvis mormor er helsøster til Diamond Hit. Han er født på Schockemöhles Gestüt Lewitz, trænet hos Kasselmann og skal fremover være staldkamerat med den russiskejede dobbelte verdensmester Sa Coeur, der blev solgt på P.S.I. Auktionen sidste år.

Den 7-årige vallak Lannaro e. Larino / Kannan blev den dyreste blandt 25 springheste og fik hammerslag på 1,2 million euro til fordel for en ukrainsk køber. Også Lannaro er avlet af Paul Schockemöhle på Gestüt Lewitz.

Performance Sales Internationalsluttede med en gennemsnitspris på 275.041 euro. Springhestene indbragte i alt 7.478.000 euro, men der blev købt dressurheste for i alt 5.724.000 euro ved den 34. P.S.I. Auktion.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen