Ny DV-hest til Shawna Harding

02-05-2014 15:20

Den amerikanske Grand Prix-rytter Shawna Harding har haft succes med flere heste købt i Danmark. Nu har hun fundet en ny dansk unghest

Copyright Ridehesten.com

Den amerikanske dressurrytter Shawna Harding fra South Carolina har haft succes med adsillige ungheste købt i Danmark. Den mest kendte er Come On III e. Come Back II/ Lantan (opdr. Fam. Kløve-Mogensen), som hun har høstet mange sejre på i lilletur, uddannet til Grand Prix og sidenhen solgt til en ungrytter i Florida.

- Jeg elsker danske heste. Danmark bruger det bedste fra Tyskland og Holland til deres egne gode hopper og laver fantastiske atleter. For nogle år siden købte jeg en unghest på Katrinelund, og den fik jeg rigtig godt solgt. Nu er jeg igen blevet forelsket i en hest hos Ib Kirk, fortæller Shawna Harding om sit nye køb.

Det er den 175 cm store Regent (ex Skallebæks Regent) e. De Noir/ Blue Hors Romanov (opdr. Anne og Kim Johansen), der i Danmark tidligere har kunne ses ved Dansk Varmblods følfinale på Vilhelmsborg og senere hen ved forbesigtigelsen. Shawna møder Regent igen hos Klatte i Tyskland i denne weekend og flyver med hesten over Atlanten den 6. maj, hvor de lander i New York og fortsætter rejsen mod Aiken, South Caroline.

- Jeg nåede til Grand Prix med både Come On og Rigo, så Regent har nogle store sko at fylde ud, slutter Shawna Harding.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald