Ny hjemmeside til Kirstineholm Rideklub

06-08-2014 13:45

Kirstineholm Rideklub holder 20 år jubilæum og præsenterer samtidig en ny hjemmeside

Copyright Ridehesten.com

Wiegaarden Media/Go2Net er klar med en helt ny hjemmeside for Kirstineholm Rideklub.

- Klubben har 20 års jubilæum i år, og med de mange aktiviter i klubbens regi, syntes vi, at det var på tide at have en hjemmeside. Klubbens logo er i samme anledning fornyet til et dejligt gammelt maleri, lavet af Henny Starup, Langeland, fortæller Hanne Ejlersgaard fra KIRK og fortsat:

- Wiegaarden blev valgt fordi hjemmesiden er nem at redigere i og på grund af nem adgang til billeder fra Ridehesten.

KIRK har store planer med hjemmesiden. På et senere tidspunkt skal den have en webshop, hvor man kan tilmelde sig klubben og købe diverse produkter. Både nu og i fremtiden skal den desuden formidle klubbens aktiviteter til medlemmer og andre interesserede.

Klubbens mange aktiviteter er fordelt på klubbens to ridecentre. 
På Skårup Overgård hos Jørgen og Anne Dorte Albertsen afvikles militarystævner, terrænspringning, Subaru Cup og patruljeridt. Derudover undervises der også i dressur, spring og military af Jørgen og Anne Dorthe Albertsen. 

På Kirstineholm hos Hanne og Peer Ejlersgaard afvikles jagter, dressurstævner og kurser i dressur og springning. Derudover afholdes der månedligt dressurkursus af berider Christoph Von Dæhne. Johnny Hansen er tilknyttet stedet som springberider og holder lejlighedsvis kurser på stedet.

Den kommende tid byder på kurser og et distriktsstævne i dressur den 8. til 10. august. 

Se hjemmesiden her.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen