Ny hovedsponsor for Store Hestedag

09-03-2022 10:50

Agria Dyreforsikring og Store Hestedag har indgået en treårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om heste samt øge bevidstheden om sikkerhed, hestesundhed og videreudvikle godt hesteejerskab

Copyright Ridehesten.com
Jens-Erik Majlund og Helle Lyngfeldt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Store Hestedag er Danmarks største udendørs hestearrangement, hvor tusindvis af heste- og hundeentusiaster hvert år sætter kurs mod Dyrskuepladsen i Roskilde for at opleve et væld af aktiviteter, konkurrencer, udstillinger og shows. Agria Dyreforsikring er nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr. Det var derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om hestesporten og samtidig være med til at øge forsikringsgraden af de mange heste i Danmark.

Agria Dyreforsikring og Store Hestedag er begge glade for at offentliggøre det nye hovedsponsorat.

Heste beriger livet for rigtig mange mennesker i Danmark. Hos Agria er vi specialister i dyreforsikring, og vi har forsikret heste siden 1890. Tryghed for mennesker og dyr er vores mission og præcis som hesteejerne, ønsker vi, at alle heste lever et langt harmonisk liv. Gennem vores samarbejde med forskellige organisationer bidrager vi til forskning og dyrevelfærd på mange niveauer, siger salgschef i Agria Dyreforsikring Jens-Erik Majlund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På Store Hestedag kommer man hele vejen rundt om hesteholdet, det gode hesteliv og de forskellige racer – lige fra brugsheste til konkurrenceheste. Det er fantastisk at opleve den entusiasme, der er hos hestefolket – og opleve de mange forskellige hesteracer, bedømmelser og konkurrencer. Store Hestedag har udviklet sig helt fantastisk – og er et rent slaraffenland, hvis man er til heste eller hunde. Derfor er vi meget glade for at kunne indgå dette samarbejde med Store Hestedag, fortsætter salgschef i Agria Dyreforsikring Jens-Erik Majlund.

Vi er utrolig glade for den støtte, som Agria Dyreforsikring med dette hovedsponsorat yder til den fortsatte udvikling af Store Hestedag. Store Hestedag skal fortsat tiltrække både hobbyfolk og professionelle, og vi ser et fantastisk match mellem Store Hestedag og Agria Dyreforsikring, som begge har fokus på det gode hesteliv, siger ansvarlig for Store Hestedag Helle Lyngfeldt

Store Hestedag foregår på Dyrskuepladsen i Roskilde i dagene 3.-4. september 2022.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing