Oplev Gal og Romanov til World Cup

15-10-2012 16:10

Signe Wiese

Den hollandske stjernerytter Edward Gal medbringer den danskejede avlshingst Blue Hors Romanov til Odense. Parret stiller til start i weekendens Reem Acra FEI World Cup Dressur kvalifikation
Copyright Ridehesten.com
Edward Gal og Blue Hors Romanov - her under hingstekåringen i Herning - får deres World Cup-debut ved JBK Horse Shows i Odense.

For ca. 1 år siden overtog den hollandske stjernerytter Edward Gal tøjlerne på avlshingsten Blue Hors Romanov fra Blue Hors i Randbøl. Nu er samarbejdet mellem de to ved, at være modent til en deltagelse i den prestigefyldte turnering Reem Acra FEI World Cup Dressur der har sæsonstart ved JBK Horse Shows i næste weekend. - Edward Gal har ikke haft Blue Hors Romanov med i konkurrence siden i sommer pga. hans forberedelser hen mod OL i London. Men han har så til gengæld haft rigtig god lejlighed til, at arbejde videre med ham i træningen, og der er ingen tvivl om, at han har udviklet sig rigtig meget på det seneste. Han er ikke i mål endnu, men vi er på vej. Vi glæder os naturligvis til at se Blue Hors Romanov på hjemmebanen i Odense, udtaler direktør hos Blue Hors, Esben Møller. Reem Acra FEI World Cup Dressur består af to klasser. Grand Prix Special rides lørdag den 20. oktober. De bedste herfra går videre til Grand Prix Kür søndag den 21. oktober. Se rytterlisterne til World Cup via links til højre.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen