Oplev Pony Hingsteshow Sjælland 2018

28-01-2018 11:08

Grib muligheden, sæt kryds i kalenderen og gør klar til at få din hingst vist frem i flotte omgivelser. Tag venner og familie med og tilbring en hyggelig dag sammen med andre hingsteholdere og i selskab med mange andre hesteglade mennesker

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Foråret nærmer sig, og det er nu, hoppeejerne er ude for at få inspiration til deres hingstevalg. De er på jagt efter den helt rigtige faderhingst til lige netop deres fremtidige føl. Vi har derfor denne unikke mulighed for at vise jeres smukke hingste frem for alle de mange gæster og interesserede.

En god mulighed for at få input og inspiration til sin hingstevalg er Pony Hingsteshow Sjælland, som i år for sjette gang åbner dørene til en hyggelig dag med god stemning, smukke hingste, spændende showindslag og meget mere. Arrangementet løber af stablen 2. påskedag (mandag d. 2. april 2018), og rykker i år ind på helt nybyggede og moderne faciliteter på Kumlegaarden i Roskilde.

- Vi lægger stor vægt på, at hingsteholderne skal have så optimale forhold som muligt til at fremvise deres hingste, og vi er meget stolte over, at vi i år kan tilbyde så flotte rammer for både deltagere og publikum. Der er tale om et helt nyopført opvisningsridehus med målene 40 X 80 m med tribune på hele den ene langside, så vi håber at der i år vil komme en masse besøgende og udfylde de mange siddepladser, udtaler Linea Fogh Pedersen, arrangør og medstifter af Pony Hingsteshow Sjælland.

Copyright Ridehesten.com

Pony Hingsteshow Sjælland har formået at skabe et arrangement, hvor ponyfolket på tværs af alle racer samles og hvor ponyhingstene hyldes for deres alsidighed. Det giver hingsteholderne en fantastisk mulighed for at vise deres hingst frem i dens stærkeste disciplin. Derudover er det en dag, hvor hoppeejerne får mulighed for at se hingstene an og ikke mindst tage en snak med hingsteholderne. Selvom det fremfor alt er en showdag, vil hingstene også blive bedømt af et hold kvalificerede dommere, der vil finde vinderne af de forskellige eksteriør- samt brugsklasser. Også publikum vil få lov til at bedømme, idet Dagens Publikumsfavorit skal kåres. Vinderne går ikke blot hjem med titlen og æren, men også nogle rigtig flotte præmier fra de mange fantastiske sponsorer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Publikum kan også være så heldige at nyde godt af de gavmilde sponsorers bidrag, idet der i løbet af hele dagen kan købes lodder i det store amerikanske lotteri.

Det er muligt at læse mere om de forskellige discipliner og bedømmelseskriterier samt finde propositioner og tilmeldingsblanket HER

Sidste tilmeldingsfrist for hingstene er mandag d. 12. marts 2018.

Alle rettidigt tilmeldte hingste vil blive omtalt på Pony Hingsteshow Sjællands facebookside samt komme med i kataloget.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen