Patrik Kittel til Global Equestrian Group

08-06-2022 14:10

Svenske Patrik Kittel hører til blandt verdens mest succesfulde dressurryttere, og har i den grad formået at slå sit navn fast på den internationale dressurscene. I sin karriere har han uddannet mere end 60 heste til Grand Prix, vundet mere end de fleste og er nu klar til at tage næste step i sin karriere som en del af Global Equestrian Group

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel og Andreas Helgstrand. Foto: Helgstrand Dressage

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Patrik igennem mange år, og det har længe været vores ønske at tilknytte ham som en fast del af teamet. Tyskland er en af vores største markeder, og sammen med Patrik kan vi nu helt eksklusivt tilbyde nogle af vores salgsheste fra Patriks faciliteter, Eulenhof i Dülmen, Westfalen. Derudover vil Patrik fortsat være aktiv i stævnesammenhæng, som giver os den unikke mulighed, at vi kan tilbyde vores kunder hjælp til at opnå endnu mere succes på stævnebanerne. Og så er han jo bare en af verdens bedste ryttere, hvilket i sig selv er fantastisk branding for os, fortæller Andreas Helgstrand.

– Det har været en spændende rejse hertil, og jeg har nydt min frihed i det at være selvstændig. Men jeg savner at være en del af noget større, og jeg er mere end klar til at tage hul på et nyt kapitel, som en del af Global Equestrian Group med de mange fordele, der følger med. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med nye idéer, værdifuld sparring og ikke mindst tilbyde en eksklusiv service fra mit hjem her i Dülmen, hvor jeg fortsat vil bo. Og så glæder jeg mig over, at jeg samtidig kan fortsætte med at uddanne heste og deltage ved stævner på både egne og Helgstrands heste, fortæller Patrik Kittel.

Patrik Kittel har deltaget i Europamesterskaber, Verdensmesterskaber, World Cup-finaler, OL hele tre gange foruden at høste talrige sejre og placeringer ved nationale som internationale stævner på heste som Touchdown, Well Done de La Roche, Scandic, Delaunay, for ikke at nævne den tredobbelte verdensmester, Fiontini, som Patrik i sin Grand Prix-debut red til en sejr efter kort tids partnerskab.

– Patrik er en af nutidens mest succesfulde ryttere, og vi glæder os til at styrke virksomheden med hans kompetencer, erfaring og ikke mindst netværk. Han kommer med en god forretningsforståelse og kan bidrage med viden og idéer, som kan give endnu et løft til Global Equestrian Groups aktiviteter – og så har han jo bare en fantastisk personlighed, tilføjer Andreas.

Patrik har købt sig ind i Global Equestrian Group, som ejes i fællesskab af Ludger Beerbaum, Waterland Private Equity, ejerkredsen bag Wellington International (tidligere Palm Beach International Equestrian Center) og Andreas Helgstrand.

/Pressemeddelelse

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner