Pepe i hopla – måske lidt rigeligt

11-08-2015 14:27

I dag har de danske dressurryttere været til vet-tjek inden det går løs ved EM i Aachen de kommende dage – alle gik igennem, og Donnperignon (Pepe) var så glad, at han både sprang og sparkede, og sendte Anna Kasprzak en kort tur på hospitalet 

- Pepe var lidt for glad efter vet-tjek, han springer af glæde og overskud væk fra mig. Så sparker han ud og rammer mig lige i brystet, fortæller Anna, der tumlede omkuld. Hun fortsætter: - Jeg er lige kommet tilbage fra hospitalet. Der er ikke noget brækket, men de mener, jeg har fået en ridse i brystbenet. Jeg vil prøve at ride senere i dag og se. hvordan det går. Vi er ellers bare i topform, men nu ser vi. Det skal nok gå, fortæller Anna, der først skal ride på torsdag, men naturligvis skal træne de kommende dage. - Det er aldrig kedeligt med ham Pepe, slutter hun fra Aachen.

Med alle danskere gennem vet-tjek er det danske dressurlandshold klar til Grand Prix’en, som starter i morgen og fortsætter torsdag. Grand Prix’en udgør holdkonkurrencen ved EM samt den individuelle kvalifikation videre. Lørdag gælder det Grand Prix Special, mens Grand Prix kür rides søndag. Se tidsplanen HER.

Det danske landshold består foruden Anna Kasprzak og Donnperignon af Mikala M. Gundersen på DV-hoppen My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm), Rikke Svane på Finckenstein og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Loxana.

EM Aachen 2015

Følg konkurrencerne live på FEI TV

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen