Placeringer til danske ryttere i udlandet

20-02-2022 20:00

Trine Askjær-Jørgensen

Flere danske ryttere har i dag redet flotte placeringer hjem i udlandet. Det gælder bl.a. Kristian Skovrider, Cecilie Tofte og Sophia Studd, som har gjort det godt i henholdsvis Spanien og USA

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider og Otis Blue Ac/wb. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale springstævne i Vejer de la Frontera, Spanien, har Kristian Skovrider og Cecilie Tofte i dag redet flotte placeringer hjem til Danmark.

I CSI 4-stjernet springning i højden 145 cm red Kristian SkovriderOtis Blue Ac/wb e. Jaguar van Paemel/ Numero Uno i dag en flot runde i tiden 74,21 sek., og det var altså nok til at sikre dem en femteplads i konkurrencen.

Klassens resultat.

Ved samme stævne havde og Cecilie Tofte en god tur i en anden CSI 4-stjernet klasse i højden 145 cm. På den 10-årige Happiness e. Phin Phin red hun en runde i tiden 61,73 sek., som altså gjorde, at de to hev en flot fjerdeplads hjem – og det kan man da kun være "happy" for.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

I et helt andet land, nemlig i Wellington, Florida, i USA var danske Sophia Studd til start i U25 Grand Prix-springning, hvor hun med hesten Holsteins Matina e. Party Dance/ Charmeur (opdr. Familien Holstein) red en syvendeplads hjem med en hovedrunde i tiden 76,35 sek. og en omspringning på 42,13 sek.

Sophia er dansk, men bosat i USA, og hun har flere Dansk Varmblods-heste i stalden, herunder Holsteins Bacardi D Balou og Holsteins Matina.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd med Holsteins Bacardi D Balou. Foto: Sportsfot
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald