Pony solgt på 1. henvendelse på Ridehesten.com

14-05-2022 12:14

Annika Knudsen Lorentsen

Anne Kastebo lykkedes med at sælge kategori II-ponyen Horsemosens Taco på første henvendelse, efter hun satte ponyen til salg på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I salgsannoncen på Ridehesten.com blev Horsemosens Taco blandt andet beskrevet med følgende ord: 

"Taco er den sødeste pony, som kan håndteres af alle og tilpasser sig rytteren. Om det er den urutinerede rytter eller rytteren som kan lidt mere, er Taco altid en kammerat, som yder sit bedste efter hvad rytteren beder ham om. Han vil være en oplagt begynderpony og bedste ven."

Anne Kastebo satte ponyen til salg i slutningen af august, og samme aften efter blot 15 minutter modtog hun de første henvendelser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– En sød kvinde ringede om hun måtte komme og prøve Taco med sin datter den følgende weekend. De kom og derefter prøvede de ham også anden gang. Den 11. maj blev handelsundersøgelsen lavet og de overtager ham i dag, fortæller Anne og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

– Der var en del flere henvendelser den første uge, men det blev den første der købte ham. Jeg havde på ingen måde forestillet mig at skulle nå frem til et salg så hurtigt. Matchet var der og vi har en rigtig god mavefornemmelse med den søde familie som skal overtage vores kære pony. 

På Ridehesten.com er der hele tiden et stort udvalg af heste til salg, og du kan også let sætte din til salg. Læs mere her. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing