Ponylandsholdet i topform i Hagen

19-06-2022 18:01

Annika Knudsen Lorentsen

I fredags red de danske ponydressurryttere et utrolig flot andenplads hjem i holdkonkurrencen ved Future Champions i Hagen, og i dag sluttede ponyrytterne med flere flotte individuelle resultater

Copyright Ridehesten.com
Billede af det danske team i stalden i Hagen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange af de unge danske dressurryttere har i weekend været i Hagen, Tyskland, hvor der har været internationalt stævne. Ponylandsholdet har gjort en særdeles flot figur, og sluttede i dag med at ride individuelle kürprogrammer. 

– Jeg er meget positiv over weekendens ridt. Rytterne formåede at få en stor del af den træning og forbedring med ind på banen, som de hver især har arbejdet på gennem hele foråret, indleder landstræner Lisbet Seierskilde, som er med ponyrytterne i Hagen. 

– Alle ryttere red med flot psykisk overskud og de turde ride inde på banen, hvilket var er af mine mål frem mod netop dette stævne. Det er dejligt at opleve den stærke holdånd som hele det danske team har, ikke bare hos ponyerne, men i hele ungdomsdressuren, forklarer Lisbet, som i fredags kunne glæde sig over, at det danske ponyhold red sig til en andenplads i holdkonkurrencen, blot er mulehår efter det stærke tyske hold. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen, Selma Ludvigsen og Cornelia Munch Sinding. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flotte individuelle resultater 
Ponyrytterne har i dag redet kür og det er blevet til flere flotte resultater. Tidligere i dag red Anna Munkebo sig til en syvendeplads i sadlen på Tackmann's Cookie e. Can Dance/ Neckar med et ridt der blev belønnet med 75,467 procent.

Dagen sluttede med en flotte placeringer til Cornelia Munch Sinding og Josephine Gert Nielsen i kür. Cornelia red Terbofens Charico (opdr. Peter Terbofen) til 77,108 procent, og sikrede sig fjerdepladsen. Josephine red den 8-årige Kastanienhof Crimson Gold e. Kastanienhof Cockney Cracker/ Tetworth Crimson Lake til 74,617 procent, og det sikrede ekvipagen en syvendeplads i et stærkt felt.

Resultater fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen