Præstationsstærke springføl på auktion (video)

13-10-2020 18:51

Annika Knudsen Lorentsen

Der er nøje udvalgt 17 Dansk Varmblods-føl, som tilsammen udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, og her får I en præsentation af tre af de i alt seks springføl der kan erhverves på auktionen

Copyright Ridehesten.com
UNBEATABLE JM. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Attraktive føl med ustråling, afstamning og funktion i top udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, som afholdes på Vilhelmsborg på lørdag de 17. oktober 2020 fra 15.30-17.00. Auktionen afvikles i det efterhånden kendte format, med en hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man også kan byde på nettet eller på telefonen, samt følge onlinestreaming via ClipMyHorse. Føllene vil desuden blive fremvist på auktionsdagen på Vilhelmsborg kl. 11.30. 

Her kommer en præsentation af tre smarte springføl:

Iøjnefaldende og elegant
Hingsteføllet Taarupgaards Fernando e. Favorit Ask/Carmaque (opdr. Fam. Espensen v/Chresten Espensen) er velproportioneret og elegant. Han har en utrolig god galop og god udstråling. 

Føllets mor, Elmegårdens l'Amour kvalificerede sig til 4-års championatet, men er desværre på grund af en skade ikke fortsat i sporten. Helbror er solgt til Stutteri Ask på elitefølsauktion. 

Se det søde hingsteføl i videoen nedenfor.

Maskulint springføl til fremtiden
Unbeatable JM e. Untouchable/Ladas (opdr. Melanie Andersen & Jørgen K. Hansen) er storrammet og maskulin, og ud af en usædvanlig stærk hoppestamme. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppestammen har produceret flere højtkårede hopper, konkurrenceheste, samt flere kårede hingste, heriblandt Willemoes, som selv har gået på internationalt niveau. Mor er mor til to bronzemedaljehoper, årets hignsteføl i 2017 og til to helbrødre, som begge er blevet solgt på elitefølsauktion. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Hingsteføl med præstationsblod
Det smarte føl, Gadgaards Higgins e. Hickstead White/Godsend du Reverdy (opdr. Lene Gadgaard og Hans Chr. Jensen) er ud af en særdeles præstationsstærk stamme. Han er harmonisk og ædel, og har en særdeles god og funktionel galopbevægelse. 

Faren er efter OL-guldvinderen Hickstead og er selv godt på vej i sin uddannelse og går 140 cm internationalt. Morfaren Godsend du Reverdy vandt DM med Thomas Velin i sadlen, og er flere gange blevet placeret ved World Cup. 

Se føllet i videoen nedenfor. 

Se hele kollektionen af føl her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen