Rie L. Roed: – Jeg er glad og tilfreds (Video)

15-04-2022 16:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

I disse dage afgøres Stutteri Ask Trophy turneringen, og i dag var det Rie L. Roed der løb med sejren blandt U25/U21 rytterne

Copyright Ridehesten.com
Rie L. Roed og Newcomer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stutteri Ask Trophy er en springturnering på B-niveau for kat, 1-, children-, junior-, ung- og U25-ryttere, som har til formål at udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning.

Turneringen løber over 3 kvalifikationsrunder, og de 30 ekvipager i hver aldersgruppe, der sammenlagt har flest point, går videre til finalen.

I dag var dag nr. 2 ved Stutteri Ask Trophy finale-stævnet, der afholdes på Stutteri Ask i Martofte. Blandt U25/U21 rytterne var det i dag Rie L. Roed der løb med sejren. Rie red på Newcomer 13 e. New Quidam, og sammen red den en fejlfri tur i tiden 71,82 sekunder. 

– Jeg havde en super god tur i dagens anden kvalifikation af Trophy finalen! Newcomer, til daglig kaldt Lars, sprang fantastisk og han var frisk og glad, hvilket altid er min første prioritet når jeg rider ind på banen med ham, fortæller Rie.

Copyright Ridehesten.com

– Jeg red ind på banen og havde en fast plan om, at have et godt flow og rytme, samt lave nogle gode vendinger og holde en god galop, hvilket så resulterede i en sejr, så det er jo bare super fedt! Så jeg er glad og tilfreds med dagens resultat, fortæller Rie. 

Rie fortæller at hun håber hun kan have en lige så god tur i morgen, og at hun altid går efter at have en plan når hun rider ind.

– Mine forventninger for finalen i morgen er ligesom i dag, at have lagt en plan, før jeg rider ind på banen, så vi kan få en lige så god tur, og forbedrede os bedst muligt til Danmarksmesterskaberne om 14 dages tid! 
Det vigtigste for mig er at han er glad og tilpas, og har selvtilliden på plads, så vi kan være bedst muligt stillet til den kommende sæson, runder Rie af.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se video af Rie nederst i artiklen.

Andenpladsen gik til Christine Thirup Christensen med Vedric e. Hurlevent De Breka, der red fejlfrit i tiden 73.03 sekunder, imens tredjepladsen gik til Lærke Isabel Godsk og Cabrio e. Ukato/ Mytens XX der ligeledes red fejlfrit, her i tiden 74.42 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Olivia Hundborg Dresler og Jasmines Holly. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Blandt ponyrytterne var det endnu en gang Olivia Hundborg Dresler og Jasmines Holly der løb med sejren. Olivia red fejlfrit i tiden 64.13, og lagde derfor god stand ned til andenpladsen. 

Placeret som nr. 2 blev Kamille Sofia Allerslev Hek og BKS Nebula der red fejlfrit i tiden 66.39 sekunder, imens tredjepladsen gik til Milla Josefina Wichmann Duus og Socrates Optimus, der red fejlfrit i tiden 70.43 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Anna Ley og Sikita. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ved childrenrytterne var det i dag Anna Ley og Sikita der var bedst, da de med en fejlfri runde sluttede på en stilkarakter på 8,6. Gårsdagens vinder, Malou Therese Mulbjerg Larsen og Champagne KS, måtte i dag tage til takke med andenpladsen, da de sluttede med en stilkarakter på 8,5 efter en flot tur. 

Copyright Ridehesten.com
Emma Ponsaing og La Chance De Jade. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Blandt juniorrytterne var det Emma Ponsaing og La Chance De Jade e. Lord If De Chalusse/ Corlando der var bedst. De red en fejlfri tur i tiden 75,44 sekunder, imens andenpladsen blev besat af Jacob Theodor Schmidt og Commarron Z, der red fejlfrit i tiden 76,19 sekunder. Tredjepladsen gik til Laura Rask Christensen og Taarupgaards Shaigun e. Solos Landtinus/ May Sherif, der red fejlfrit i tiden 81,52 sekunder. 

Video af Rie L. Roede ridt.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev