Rytterne er klar til at danse i Boxen i morgen

21-10-2021 11:35

I formiddags havde dressurrytterne for første gang mulighed for at træne i Jyske Bank Boxen inden det for deres vedkommende går løs i morgen og den mulighed benyttede flere af de danske ryttere sig for

Efter et års ufrivillig pause er World Cup Herning atter tilbage. Springrytterne åbnede allerede stævnet i går, men for dressurrytternes vedkommende åbnes ballet først i morgen hvor der skal rides CDI3* Grand Prix og efterfølgende FEI World Cup Grand Prix.

Deltagerlisten i begge klasser boomer af topnavne fra både Danmark og udlandet og selvom vi desværre ikke får lov til at opleve sølvmedaljehoppe Fiontini e. Fassbinder/ Romanov med Patrik Kittel alligevel grundet salget af hoppen, så er der heldigvis stadig en masse andre at glæde sig til. 

Fakta
Se Grand Prix-kür direkte på lørdag

Som vaneligt sender FEI TV fra World Cuppen, men når der skal rides kür på lørdag kan det ses online på DR TV HER

Fra i morges og hen ad formiddagen havde dressurrytterne for første gang mulighed for at træne i Boxen og her var flere af de danske ryttere ude og strække benene på deres heste.  Nummer to på verdensranglisten, Cathrine Dufour har som annonceret taget 18-årige Atterupgaards Cassidy e. Caprimonde E.H./Donnerhall (opdr. Atterupgaard) med og ved dagens træning, så den gamle herre veltilpas ud med det lyste ud af Cathrine hvor glad hun er for at få endnu en oplevelse med sin trofaste makker. 

Se alle start - og resultatlister HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen