Samling med Landstræneren

04-01-2020 17:36

Amira Aasted Jespersen

Vi har været til træningssamling hos Dennis Fisker. En træningssamling som gav mange tips og tricks, blandt andet træning af changementer. Vi har også vundet guld til Sjællandsmesterskabet

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har været afsted til samling med Dennis Fisker, som jeg havde set frem til. Det var en fredag, som jeg husker tydeligt,  for det var frygteligt vejr. Hold da op, hvor det regnede og blæste.

Men jeg fik sadlet op og opvarmet Panda, så hun var klar. Vi fik rigtigt meget med hjem i ærmet som man siger. Det var rigtigt godt med nogle andre øjne på os. Vi fik trænet en del changementer og fik nye måder, vi kunne gøre det på. Det var rigtigt dejligt.

Guld til Sjællandmesterskabet
Vi blev enige om at melde til Sjællandmesterskabet for Junior, som i år bliver afholdt i Karlslunde. Det er faktisk noget, vi har set frem til siden foråret, hvor vi blev enige om at blive klar til det. Men da det lå noget senere på året end vi havde forventet, var vi ikke sikre på, om vi ville ride det. Vi forventede nemlig, at det var på samme tidpunkt, som vores forberedelse til MB klasserne. Vi var derfor usikre på, om det ville forstyrre for meget.

Men med et godt samarbejde med min træner Lisbet Seierskilde, så mente vi godt, at jeg kunne prøve at være med.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidlig op
Da klassen allerede startede kl 08.00 om morgen, var det tidlig op for at gøre os klar. Vi havde nemlig over 1 times kørsel derop. Panda er jo en hest, der lige skal stå og slappe lidt af, når vi kommer frem.  Vi har efterhånden fundet ud af, at det er sådan hun fungerer bedst.

Jeg mener, at jeg var den 3. rytter, der skulle på banen, så det var bare ind og gøre sit bedste. Og ja det gjorde hun bestemt også.  Jeg havde nok det bedste travprogram nogensinde, så det var bare så fedt. Men det bedste var, at vi endte ud med at vinde guldet.

Hun er en pige, som bare gør sit bedste hver gang, og jeg glæder mig bare så meget til fremtiden sammen med min smukke pige Mandalay. 
Lige nu er jeg i fuld gang med min eksamen, og efter nytår forsætter jeg med min eksamen, så jeg har helt bestemt masser at se til pt.

Jeg vil ønske jer alle sammen en god jul og et rigtigt godt nytår, så lov mig at i passe på hinanden samt på jeres heste.

Amira Aasted

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen