Sara Hyrm snupper 5. pladsen ved EM

10-07-2021 20:30

Christine Krogh Frausing
Skribent

Den danske ungrytter Sara Hyrm sørgede for, at Danmark også blev placeret ved det individuelle europamesterskab

Copyright Ridehesten.com
Sara Hyrm og Skovborgs Romadinov. Foto: Ridehesten/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den første halvdel af ungrytterne var i ringen igår ved EM i Spanien, og i dag var det den anden halvdels tur. For Danmark var det Sara Hyrm med Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago xx og Sofie K. Hansen med Dieu Dámour e. Dimaggio/Rotspon, som red op ad midterlinjen i dag. 

Jeg er utroligt taknemmelig for al støtten og for alle lykønskningerne vi får med på vejen

Sofie, der var sidste rytter på banen, red sig i dag til 66,971%. Et knap så godt resultat som de opnåede under holdkonkurrencen, hvor holdet vand bronze. Læs mere om det her. 

Sara Hyrm derimod, levede op til landstræners Dennis Fiskers forventninger om at ride til højere point end de gjorde i torsdags. Læs Dennis udtalelse HER 

Sara og Romadinov opnåede nemlig flotte 72.853% og en delt femteplads med tyske Elisabeth Von Wullfen. Det blev hollandske Martin Luiten, som vandt den individuelle klasse. 

– Jeg er helt vildt glad for min tur i dag, Romadinov var med mig hele vejen. Jeg er utroligt taknemmelig for al støtten og for alle lykønskningerne, vi får med på vejen, siger Sara Hyrm og fortsætter: Jeg ser meget frem til i morgen, når vi skal ride freestyle. I netop min er der meget høj sværhedsgrad og Romadinov er glad for musikken.

Copyright Ridehesten.com
Sara Hyrm og Skovborgs Romadinov. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover red Laura Jarlkvist Rasmussen med Aatoftens Dornier e. De Noir/ Rambo sig til 69,735%, hvilket rakte til en 13. plads blandt de 57 ryttere. 

Samlet set har de danske ryttere indtil nu vundet bronze til holdmesterskabet for både junior- og ungryttere.

Foruden dette har juniorrytter Alexander Yde Helgstand redet sig til en 5. plads, Frederikke Gram Jacobsen til en 6. plads og Annabelle Rehn til en 7. Plads i det individuelle mesterskab.

De danske ryttere har gjort en flot indsat i Spanien, og i morgen står den på freestyle for både junior- og ungrytterne. 

Se resultaterne her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen