Schockemöhle styrker forretningen

27-09-2023 12:04

Mille Albinus Hjermitslev

Paul Schockemöhle har styrket sin forretning og foretaget en række organisatoriske ændringer, der forbereder overdragelsen af forretningen til de ynge generationer

Copyright Ridehesten.com
Paul Schockemöhle under banegennemgang ved VM i Herning 2023. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den kendte hestehandler, avler, forretningsmand og tidligere internationale springrytter, Paul Schockemöhle har de sidste par måneder foretaget en række organisatoriske ændringer for at styrke sin forretning. 

Hans datter Vivien Schockemöhle er blevet administrerende direktør indenfor ledelse og salg i springsektoren. Hun har ligeledes overtaget et springanlæg ved Holdorf for at være tættere på Stald Schockemöhle.

Schockemöhle har overtaget et ridecenter i Damme, inklusiv medarbejdere og heste, der før var lejet af Andreas Kreuzer. Dermed overgår den tyske springrytter Andreas Kreuzer til at arbejde fuldtid i Stald Schockemöhle. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samtidigt er Joseph Klaphake og Alfons Hermes ikke længere en del af ledelsen. 

På dressursiden skal Lukas Fischer fra den 1. november stå for sportsstalden samt stutterierne i Mühlen og Lewis Stud. Fischer er 33 år og søn af den anerkendte træner Bernhard Fischer og har sejre i både Bundeschampionat og Grand Prix-dressur bag sig. Han har indtil nu drevet en salgs- og træningsstald i Emstek, Niedersachsen med sin kone Tanja Fischer, der også vil tilslutte sig Stald Schockemöhle. 

/ Pressemeddelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen