Se hestenes vej til Tryon (video)

03-09-2018 12:36

De første heste fra Europa er ankommet til til Tryon, hvor WEG skydes i gang i næste uge. Hele 550 heste skal ud at flyve i disse dage, og det er der kommet en spændende video ud af

Intet mindre end 34 fly skal der til for at transportere de 550 europæiske heste, som skal deltage ved WEG i Tryon, heriblandt det danske dressurlandshold, som har mødtes i belgiske Liege og nu er på vej mod Tryon.

Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM i dressur, består af: Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Rikke Svane på Finckenstein.

For pararytternes vedkommende består holdet af Line Munk Madsen (grad I) og Hønnerups Beebob, Stinna Tange Kaastrup (grad II) og Horsebo Smarties, Susanne Jensby Sunesen (grad IV) og CSK's Que Faire samt Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff.

Ikke mindst skal Sheena Bendixen, longefører Lasse Kristensen og hesten Klintholms Ramstein repræsentere Danmark i voltigering 

FEI har lavet en spændende video, hvor man kan se, hvordan det foregår, når en så værdifuld last skal flyve fra Europa til USA.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner