Seebach show på Atterupgaard

05-05-2014 08:17

Kristine Ulsø

Avl

Stutteri Atterupgaard åbnede søndag dørene op for fremvisning af Atterupgaards Seebach samt til en god snak om avl og horsemanship

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Seebach vises frem under rytter.

Arrangementet blev startet af Kristine Munch Sinding, der introducerede de fremmødte for dagens program og var overvældet af de knap 100 mennesker, som var mødt frem.

Atterupgaard holder først åbent hus 2. august, men havde valgt at holde et arrangement, som blandt andet indeholdte en fremvisning af Seebach, så man kunne se hingsten i sine hjemmevante omgivelser og træning.

Dagens første hest i ridehuset var avlshoppen Atterupgaards Dicte, som bla. er mor til Seebach og avlshingsten Fassbinder. Derefter blev der fremvist et føl e. Lord Leatherdale, der er avlet på hoppen Atterupgaards Dallara som er helsøster til Seebach.
Næste fremvisning var af 2-års hingsten, Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream, der opnåede at blive finaleføl ved følskuet i 2012. Dagens sidste fremvisning af hest uden rytter var 3-års hoppen Atterupgaards Dawn e. Jazz, hvor både Botticelli og Dawn er afkom efter Atterupgaards Dicte.

Dagens højdepunkt var at se fløjhingsten Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit i sin daglige træning med Selina Hundestuen Solberg i sadlen. Hingsten viste sit fantastiske temperament, hvor den store energi blev omsat til god ro og overskud, hvortil Selina kunne vise hans kapacitet.

Efter fremvisning af Seebach var der mulighed for at komme ud for at snakke og klappe ham, eller tage en snak med enten Kristine Munch Sinding eller Michael Sinding omkring hesteavl.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen