Selma Dresler: 12 år og Danmarksmester for anden gang

22-08-2021 16:03

12-årige Selma Hundborg Dresler strålede næsten om kap med solen her i Bernstorffparken, da hun for anden gang på tre år har formåede at vinde Agria DRF Mesterskab. I år blev det med kategori II-ponyen Burnbrae Jack, som hun blot har redet fem stævner på inden

Det var særdeles spændende da kategori II-ponyerne her til eftermiddag skulle fordele medaljerne i dette års Agria DRF Mesterskab, som igen i år blev afholdt af Sportsrideklubben i Bernstorffparken. Her var 11 ryttere klar til at til at prøve kræfter med anden og tredje runde af mesterskabet, hvor af seks af dem kom med nul fejl fra gårsdagens indledende runde. 

For 12-årige Selma Hundborg Dresler lykkedes det at ride begge dagens runder uden fejl på Burnbrae Jack og da flere af hendes konkurrenter fik fejl, sikrede hun sig guldet uden at skulle i omspringning. For 2 år siden blev Selma DRF-mester for kategori III-ponyer med Flashy Gold Finch og på trods af at hun kun har fem stævner i bagagen med Jack, så red hun så sikkert og fejlfrit, at hun for anden gang på tre år kunne hænge guldmedaljen om halsen. 

Jessica Holm Svensson på Sabrina Fair havde lagt sig i front efter klassen i går, men en bom i tredje runde holdt hende fra at udfordre Selma i en omspringning og den nykårede nordiske mester måtte nøjes med sølv i denne omgang. 

Julie Halskov på Nina de Belle og Malou Kastberg på Rossenhof's Déja Vu måtte ud i en omspringning om bronzemedaljen og her trak Julie det længste strå, da hun red en fejlfri runde og kunne få hængt bronzen om halsen.

Se det samlede resultat HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen