Sidste dag i Herning

25-08-2013 08:30

Signe Wiese

ECCO FEI European Championships i Herning startede allerede i tirsdag, hvor springrytterne red på banen som de første mesterskabsryttere – i dag er så sidste stævnedag, og dagen kommer til at stå i kürens tegn. Dressurrytternes kür-finalen kl. 13.30 i MCH Arena, og på JYSK Arena kulminerer paradressurrytternes mesterskab ligeledes med kürfinalerne, der allerede er i gang

Copyright Ridehesten.com
Foto: MCH Messecenter Herning

Det har indtil nu været fem fantastiske dage i Herning – området omkring MCH Messecenter Herning er blevet omdannet til et mekka for hestefolk, og de positive reaktioner er strømmet ind til arrangørerne fra både deltagere, publikummer og ikke mindst fra de mange hundrede frivillige, der får alle hjulene til at dreje rundt.

I dag er sidste stævnedag, og det er i dag, at der skal findes nye europamester i kür – både hos dressurrytterne på MCH Arena og hos paradressurrytterne på JYSK Arena. Paradressurrytterne er allerede i fuld gang, og på MCH Arena indledes dagen kl. 9.30 med den store CSI*** Terex Grand Prix-springning, hvor 40 ryttere er til start. Kürfinalen i Blue Hors FEI Europamesterskaberne start kl. 13.30. Dressuren kan følges live på DR1 fra kl. 13.25.

Se start- og resultatlister HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen