Sidste nyt fra Christmas Show

15-12-2013 18:55

Det sidste punktum er sat for årets Christmas Show, der har været utrolig succesfuld og med stor tilslutning fra ryttere såvæl som publikum

I dag har Danish Derby's Christmas Show budt på fire klasser under stævnet på Vilhelmsborg. Vinderne i de to bronzetursklasser der har løbet fra morgen til tidligt på eftermiddag blev norske CamillaLid Annaniassen med Leonardo og Thomas Phil Jensen med DV-hoppen Corelie Brons e. Coronado / Lollaender (opdr. Joye West Jensen, Thomas Jensen & Helge Post).

Finalen i Stutteri Ask Youngster Cup for 5- og 6 års blev vundet af Robin Grauff Jacobensen og den 5-årige DV-hest Handybeat e. Heartbeat / Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen), der er tidligere eliteauktionsføl solgt netop i opvisningshallen på Vilhelmsborg, hvor han i dag sejrede.

Stævnets sidste klasse, der gik i sølvturen, blev vundet af Nanna Ahlmann-Christensen og den 14-årige hopep Sissilocia e. Manhatten / Zeoliet. Dermed blev der sat et sidste punktum for et utroligt succesfuld Christmas Show, der stor tilslutning med masser af startende ekvipager, der igår lørdag sprang for fuldstændigt fulde huse.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald