Skive Ny Ridecenter indviet

24-09-2022 10:11

Trine Askjær-Jørgensen

Der er Hjerterum i Skive Rideklub, sådan lyder det fra klubben, der nu endelig kunne erklære Skive Ny Ridecenter for officielt indviet

Copyright Ridehesten.com
Næstformand Lene Vernegaard og ved siden af hende daglig leder Martin Korsbæk og taleholder er formand for Skive Kommunes Kultur & Fritidsudvalg, Morten Enggaard. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var med stor tilslutning, at Skive Rideklub fredag den 16. september officielt kunne indvi ”Skive Ny Ridecenter” på Flyvej i Skive. Det var en stolt næstformand Lene Vernegaard, der sammen med den daglig leder Martin Korsbæk bød de fremmødte velkommen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover at alle faciliteret er blevet løftet gevaldigt, er en markant del af den nye udvidelse Hjerterummet. Her sadles hestene op, og klubbens medlemmer kan møde hinanden på tværs, hvilket er med til at løfte det sociale sammenhold i klubben. Derudover har moderniseringen også løftet antallet af ridehaller til nu tre, som kommer alle medlemmer til gode i dagligdagen samt vil forbedre forholdene, når Skive Rideklub afholder stævner.

Skive Ny Ridecenter er kulminationen på mange års intensivt arbejde og forberedelse, og det har bestemt ikke  været uden udfordringerne at bygge så meget om under Covid-19. Men alt lykkedes og efter en dejlig indvielse med taler og opvisninger, blev indvielsen om aftenen fejret med en fest i klubbens nye lokaler, hvor medlemmer sammen kunne ånde lettet op efter mange års hårdt arbejde og se frem til mange gode oplevelser og stævner i klubbens nye lokaler.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen