Solskin over Bernstorffsparken

01-05-2016 21:26

Sportsrideklubben stod i dag for afviklingen af 3. - og sidste kvalfikation til Københavnsmesterskaberne, hvor banerne i den smukke Bernstorffspark, kom til deres fulde ret ved dagens gode vejr

I de flotte omgivelser i Bernstorffsparken, blev der i dag redet på begge baner, som var flot omgivet af en træer og buske som er  lige parate til at springe ud. Det dannede i dag rammen om 3. og sidste kvalifikation til Københavnsmesterskaberne.

Ved dagens første klasse på bane 2, blev der redet PRI for ponyerne. Her var der særdeles tæt løb i toppen, hvor det blev Maja Olund Raunstrup på Præstegaardens Amazing Coco, som sejrede med 68,687%, lige foran Camilla Juul Møller på Pilegårdens Royal, som måtte tage til takke med en andenplads, med 68,625%. På en delt tredjeplads, blev det klassens to eneste kat. II ponyer, Camille Bruun Christensen på Lasco og Thilde Emilie Højer på Gribvads Little Hector, som begge opnåede 67,375%. 

Herefter var det hestenes tur, hvor det var tid til at ride dagens højeste klasse, MA1. Med 70,347%, blev det til en sejr i klassen for Emilie Kampmann på Rubin Eg e. Blue Hors Romanov/Métall (Opdr. Bodil Eg) efterfulgt af Karoline Louise Skøt på Sir Joules e. Sir Donnerhall I/De Niro (Claudia Habbena) som red til 69,097% og derved red sig ind som nummer to, foran Kristine Katerina Nielsen på In Dizguise Firfod e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Cavan (Opdr. Morten Plenborg), der placerede sig som nummer tre med 67,361%.

I dagens sidste klasse på bane 2, blev det til en placering som nummer et for Stine Juul Lyngsø og Springborgs Ayers Rock e. Florencio I/Rubin-Royal (Opdr. Stutteri Springborg), efter et ridt  som blev belønnet med 69,167%. Som nummer to blev Casper Nyrup Hede på Teglholmens Houdini e. Sonny-Boy/Zardin Firfod (Opdr. Allan og Tina Jensen) med 68,654%, mens Jens Grand på Mixus e. Heslegård´s Rubin//Ibikus blev nummer tre med 68,077%.

Se resultater HER

 

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Se billederne på Ridehesten.com i næste uge!

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen