Spændende dressur i Aalborg

01-03-2013 09:12

Signe Wiese

Sportsrideklubben Aalborg (SAO), der i år kan fejre sit 100 års jubilæum, kan se frem til et spændende forår og forsommer med to spændende dressurstævner

Jysk Mesterskab i april
Forårets sidste indendørs dressurlandsstævne afholdes på klubbens ridecenter Finstrupgaard i weekenden den 19.-21. april. Ved landsstævnet vil der være 1. afdeling af Bundgaard Byg Cup og klubben genoptager traditionen med åbent Jysk Mesterskab, der afvikles i Intermediare II og Grand Prix.

Sidst klubben var vært for dette mesterskab var i 2010, hvor Sanne Henningsen blev mester på Atterupgaards Molberg og Lisbeth Seierskilde på Jonstrupgaardens Raneur var blandt de placerede. Sidenhen har disse to heste som bekendt haft mange gode placeringer på den europæiske dressurarena. Der vil også være et stort udvalg af almindelige dressurklasser ved landsstævnet.

Proportionerne ligger klar på DRF-portalen - find dem HER

C-stævne med championatskvalifikation i juni
I weekenden 14.-16. juni er klubben så vært ved et stort udendørs stævne for både pony og hest.Ved stævnet vil der blandt andet være kvalifikation til DRF Unghestechampionat i dressur og i år vil der også være iagttagelse af 5- og 6-års dressurhestene ifbm. udtagelse til U-VM i Verden. Klubben ser frem til at servicere de mangle lækre dressurheste og dygtige ryttere.

Få mere information på SAO's hjemmeside

Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen