Spænding inden afgørelsen af indendørs DM

19-03-2022 19:06

Annika Knudsen Lorentsen

I morgen afgøres det hvilke fire ryttere der kan kalde sig vindere af Agria DRF Mesterskabet indendørs 2022 for enten pony eller children, og spændingen er intakt efter flere flotte ridt i de indledende klasser i dag i ridehallen hos Herning Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Vanessa Warburg med Ronja. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Herning Rideklub er i denne weekend værter for Agria DRF Mesterskaberne for de tre ponykategorier og children i springning, og i dag har alle redet deres ridt i de indledende runder. 

Hos kategori III-ponyerne var der 14 ekvipager til start, og det blev Vanessa Warburg der lagde sig i front af mesterskabet efter, at hun leverede en flot og fejlfri runde i sadlen på den 18-årige Ronja e. Amos/ Nebo Daniel. Hvis Vanessa kan holde sin placering er det ikke første gang, at hun løber med en DM-titel, for i 2020 vandt hun det udendørs Agria DRF Mesterskab. 

Der er dog kamp om medaljerne hos kategori III-ponyerne, for hele seks ekvipager kom i dag fejlfrit igennem og har dermed det bedst mulige resultat inden morgendagens finale. 

Augusta Jungersen i front hos kategori II
Hos kategori II-ponyerne var der 19 ekvipager til start i den indledende afdeling i dag, og her lykkedes det blot fire ekvipager at komme fejlfrit rundt på banen. 

Bedst af dem var Augusta Michaela Jungersen, som i sadlen på den 13-årige skimmel Lough Key Dizzy Rascal leverede et hurtigt ridt, som placerede dem i front af mesterskabet inden finalen i morgen. 

Copyright Ridehesten.com
Augusta Michaela Jungersen med Lough Key Dizzy Rascal, da de vandt bronze ved mesterskabet sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos kategori I-ponyerne fører Izabella Frandsen
Izabella Tardrup Frandsen har lagt sig i front af kategori I-ponyernes mesterskab. Det har hun gjort i sadlen på Valmy de TReille e. Kantje's Ronaldo/ Opal efter en hurtig fejlfri runde i dagens afdeling. 

I alt var der 22 ekvipager til start i kategori I-ponyerne indledende klasse, og det lykkedes seks ekvipager at gennemføre dagens bane fejlfrit. 

Noah Just Broch bedst hos childrenrytterne
Childrenrytterne er også samlet i denne weekend for at ride om medaljerne i deres indendørs mesterskab. Otte ekvipager deltog i den indledende runde, og her lykkedes det at ride fejlfrit for de fire. 

Hurtigst i dag var Noah Just Broch med Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær), og derfor er det ham der er i front af mesterskabet inden det hele afgøres i morgen. 

Start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen