Stævnenerver - Kender du det?

07-05-2013 10:09

Så kom og hør, hvad du kan gøre ved det! Faxe Køre- og Rideforening står bag et arrangement onsdag den 15. maj kl. 18.30 – 21.30 på Rolloskolen i Faxe, hvor konsulent i idræts- og præstationspsykologi, Freddy Gleisner kommer med gode råd til, hvordan man får styr på sig selv og sine stævnenerver.

Copyright Ridehesten.com

Idræts- og præstationspsykologi, Freddy Gleisner, kommer bl.a. ind på emner såsom den daglige træning, samt fokusering på de positive ting i stedet for de negative.  Freddy Gleisner er tilknyttet bl.a. Dansk Rideforbund, men har også stor erfaring fra andre forbund, hvor han både har afholdt foredrag, samt været mental træner for flere idrætsudøvere. Ligeledes er han også en kendt og engageret foredragsholder i undervisningsinstitutioner samt private virksomheder.

Aftenens emne er ” Psykologi i træning og konkurrence”, og kurset henvender sig til både ryttere og trænere. Formålet er, at give deltagerne indblik i de psykologiske mekanismer, der har betydning i trænings-og konkurrencesituationer indenfor vores sportsgren.

Freddy Gleisner er konsulent i idræts- og præstationspsykologi og hans viden og erfaring er opbygget gennem 31 år. Kurset er et meget praktisk anvendeligt kursus, der er indeholder flere af hovedelementerne i sportspsykologi, nemlig etablering af en positiv tankegang, arbejdet med en udvidet visualisering, afspændingsteknik bl.a. som et middel mod nervøsitet og målsætningsarbejde for at fremme udvikling.

Se mere på FKR’s hjemmeside om priser og tilmelding. Sidste tilmeldingsfrist er den 10. maj 2013.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing