Stald Heiline i top 10 på international avlerrangliste

06-03-2021 07:27

Dansk varmblodsstutteriet Stald Heiline v/ Line Jensen og Heine Bonde Mikkelsen figurerer på tiendepladsen over dressurhesteavlere på Hippomundos rangliste

Copyright Ridehesten.com
Heine og Line med Danciera. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den belgiske hesteportal Hippomundo laver blandt andet ranglister over sportsheste efter højeste indtjening i pengepræmier, og tilsvarende ranglister over avlerne, der har opdrættet disse.

På ranglisten over avlere af dressurheste med den største pengeindtjening finder man på tiendepladsen danske Stald Heiline v/ Line Jensen og Heine Bonde Mikkelsen for opdræt af sølvmedaljehoppen Heiline's Danciera, der siden 2019 har haft stor succes med sejre og topplaceringer i national og international Grand Prix.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vil er målløse over at finde ud af, at vi er i Top 10 på den internationale avlerrangliste, og vi er meget taknemmelige for Danciera, skriver Stald Heiline på deres Facebook-side.

På avlerranglistens 15. plads over bedst indtjenende dressurheste finder man endnu et dansk navn, nemlig Preben Hald, som har opdrættet DV-hesten Bakkely's Onandt e. Onassis/ Michellino, der med tidligere dansmarksmester Lone Bang Larsen har international succes på Grand Prix-niveau.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen