Stor opbakning ved Brande Sportsrideklubs C-stævne

12-02-2022 19:12

Kristine Bjørg Frank Bojsen

I denne weekend afholder Brande Sportsrideklub c-stævne i spring, for både ponyer og heste. Rideklubben har haft 528 starter fra fredag til søndag, som er gået i klasser fra LC til MB1*

Copyright Ridehesten.com
Stella Arnold Sørensen og Miss Bailey, glad over sidste spring i LC'en. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Brande Sportsrideklub har haft stor opbakning til weekendens c-stævne, med sponsorere som Aveve Hestefoder, Ridersport Rideudstyr og St. Hippolyt, er både heste- og pony-rytterne blev forkælet. 

Kun to ryttere red fejlfrit, i lørdagens højeste springklasse, MB1* for hest. Vinderen blev Allan Bilgrav Christensen og Attenzione e. Clarimo/Quinar, som red en rundte på 58.10 sekunder, hvilket var hele 5 sekunder hurtigere end andenpladsen, der blev taget af Kim Christer Andersen og Vedkiær's Charisma e. Lambrusco Ask/Casir Ask

Copyright Ridehesten.com
Pernille Sørensen og Quinta BS. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens eneste metode B4 klasse for hest, LA1*, blev vundet af Pernille Sørensen og Quinta BS. e. Quinton/Acodetto, som leverede en lynhurtig og fejlfri runde i fase 2, på 31.26 sekunder. 


Ponyernes LA1* blev også afviklet i metode B4, som består af to faser. Dette betød, at de dygtige ponyryttere fik lov til at ride rigtig stærkt. 
Vinderen blev Laura Skøtt Andersen, der red en hurtig tid på 24.41 sekunder i fase to, på hendes kategori II pony, Festina's El Valiente e. Charming-Boy SE.M/Little Don. Lige i hælene på hende, blev kategori II equipagen Josefine Ehmsen og Møllegaardens Fiona, placeret som nummer to, med en tid på 25.37 i fase to. 

 

Ridehestens fotograf har været tilstede t.o.m klasse 21. Billederne er online i den nærmeste fremtid.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen