Syv WFFS-positive hingste hos Schockemöhle

10-01-2019 23:34

Syv avlshingste hos Schockemöhle er testet positive for genfejlen WFFS

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De syv positive avlshingste er delt op i tre hingste fra springafdelingen samt fire hingste fra dressurafdelingen. Den ene af springhingstene er en af de mest brugte hingste igennem mange år. Der er tale om Balou du Rouet e. Baloubet du Rouet/Continue. Action Blue e. Action Breaker/Chacco-Blue og Chacgrano e. Chacco-Blue/Grannus er de to andre springheste, der er testet positive.

Ud af de fire dressurhingste, blev det ene resultat allerede offentliggjort i sidste uge af HP Horses i Hillerød v/Lone Bøgh. Her meddelte HP Horses at Fürsten-Look e. Fürstenball/Londonderry er positiv for genfejlen WFFS. Da Fürsten-Look ejes sammen både af HP Horses og Paul Schockemöhle, er han medtaget på Schockemöhles liste. De resterende tre dressurheste er Bluetooth e. Bon Coeur, Fürst Toto e. Fürstenball/Totilas og Top Gear e. Totilas/Don Frederico.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Schockemöhle udmeldte det ikke først
Ifølge Horses.nl var det ikke Schockemöhle, der udmeldte hingstenes resultater. Det var den amerikanske importør Judy Yancey, der havde modtaget Schockemöhles liste over hvilke hingste, der var bærere af WFFS. Efterfølgende har Christoph Hinkel fra Schockemöhle bekræftet overfor Horses.nl, at de syv hingste er bærere af WFFS.

Kilde: Horses.nl

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen