Telepati med heste - holder det vand?

06-05-2010 13:05

Maja Golles

Telepati er en overførsel af oplysninger om tanker eller følelser mellem individer med andre midler end de fem sanser. Ridehesten har besøgt en kvinde, som har telepatisk kontakt til dyr
Copyright Ridehesten.com
Det var skræmmende for Ditte Young, da hun første gang måtte erkende, at hun havde nogle clairvoyante evner. Hun valgte at konfrontere sit talent og få en uddannelse på en clairvoyance-skole, og det var der hun oplevede, at hun har en god telepatisk kontakt til dyr. (Foto: Ridehesten.com)

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg havde hørt om alle de tryllekunstnere, og nu ville jeg selv, lidt i trods, få beviser for, at det ikke virkede, fortæller Simon Thorkelin, der som hesteejer kontaktede Ditte Young. Han glædede sig lidt til at ”få skovlen” under hende; men sådan gik det ikke... I dag konsulterer han jævnligt Ditte, når der er problemer med hestene. - Jeg forstår heller ikke selv, hvordan telepati kan lade sig gøre, svarer Ditte Young, da Ridehesten spørger ind til fænomenet. - Dyr er mere sanselige end vi er, det er en evne, som vi har koblet fra. Vi mennesker forholder os til det vi kan se, føle og høre, og så bruger vi faktisk ikke så meget af vores hjernekapacitet, fortæller hun. Når Ditte kommunikerer med heste, så sker kommunikationen via billeder eller følelser. - Hvis jeg beder dig om at lukke et af dine køkkenskabe op i tankerne og se på indholdet, så er det sådan jeg ser billederne for mit indre blik, forklarer Ditte. Læs nærmere om, hvad Thorkelins heste fortalte Ditte og om, hvordan han blev "omvendt" - og bliv det måske selv - i Ridehestens majnummer.

Læs mere om Ditte Young og hendes telepatiske evner over for heste i Ridehesten majnummer!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner