Thorning tilføjer endnu en sejr

15-12-2023 17:43

Flere danskere red sig i dag til topplaceringer til det internationale paradressurstævne i Genemuiden, Holland. Tobias Thorning Jørgensen og Blue Hors Zackorado formåede også at holde kadencen i dag med endnu et ridt til topprocenter

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen og Blue Hors Zackorado. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det internationale paradressurstævne i Genemuiden i Holland er i fuld gang, og de danske ryttere markede sig allerede i går på stævnets første dag med flotte præstationer. Her tog Tobias Thorning Jørgensen blandt andet en sejr i Grand Prix A, grad III sammen med Blue Hors Zackorado e. Blue Hors Zack/ Florencio I (opdr. Paul Rode). 

I dag gentog Tobias Thorning Jørgensen og Blue Hors Zackorado succesen og sejrede igen, denne gang i Grand Prix B, grad III med 75,611%. Om den sikre sejr fortæller Tobias Thorning Jørgensen selv:

– Zackorado har været super ridelig hernede trods de svære omgivelser. Jeg er glad for hans udvikling og at vores partnerskab bliver stærkere for hvert stævne. Vi går en spændende sæson i møde!

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen måtte til tops på sejrsskamlen igen i dag. Foto: Privat

I samme klasse var Karla Dyhm Junge også til start på Uno Ecuador e. Erlando/ Londontime (opdr. Stutteri Uno ApS), som blev placeret som nr. 8 med 66,611%. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Katrine Kristensen tæt på sejr
Også Katrine Kristensen formåede at holde niveauet højt igen i dag. Sammen med Gørklintgaards Quater e. Quaterback/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Jørgen Ravn) red hun sig til en andenplads i Grand Prix B, grad II, hvor hun blev bedømt til 74,444%. Det var dog ikke mange point, der adskilte hende fra vinderen af klassen, som blev tyske Hediemarie Dresing og Poesie 143 e. Fürstenball/ Kostolany, der red sig til 75,000%.

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen og Gørklintgårds Quater. Foto: Ridehesten,com/Kristine Ulsø Olsen

I Intermediare B, grad V opnåede Laura Sofia Ladefoged Christophersen og Carrera e. Carano/ Landino (opdr. Tenna Andersen) en score på 66,970%, hvilket placerede dem som nr. 2 i klassen. 

I klassen Intermediare B, grad III var der kun to danske ryttere til start, men begge ekvipager leverede flotte præstationer. Det blev derfor til en sejr for Sandra Lynge Eriksen og Inzurgenzy Firfod e. Sezuan/ Gribaldi (opdr. Morten Plenborg), der red til 71,750%. Tæt efter fulgte Zara Bruun Jensen og FS Dali e. FS Don't Worry/ FS Cocky Dundee med 70,166%. 

Copyright Ridehesten.com
Sandra Lynge Eriksen og Inzurgenzy Firfod. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

I morgen står programmet på Grand Prix Kür for grad I til IV. 

Klassens start- og resultatlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen