To vindere i 5-års championat

13-10-2022 20:56

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu en klasse er redet ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinalestævne for unge springheste på Blue Hors, og her blev sejren delt

Nyheden fortsætter efter annoncen

32 ekvipager mødtes her til aften i den første af de indledende runder ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championat for 5-års springheste, og her blev der delt mange flotte karakterer ud. 

Både Camille Silke Pless med U2 TD DWB e. Untouchable/ Graf Top (opdr. Trine Dyhre Nielsen) og Karen Møller Rohde med Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask) imponerede i særdeleshed dommerne, og de opnåede begge 8.9 i karakter. Det betød, at de måtte dele sejren i dagens klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen gik til Frida Munk Lassen med den velspringende Vega Ask e. Big Star/ Larimar (opdr. Stutteri Ask A/S), som opnåede 8.8. 

På fjerdepladsen blev det Anne Katrine Kolborg Johansen med Hesselhøj Captain Morgan e. Casallco/ Crelido (opdr. Anders Uve Sjøbeck Hoeck), som er ejet af Syvhøjegård, Matilde Navrén med CC Corday e. Contendro I/ Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen) og Jesper Meyenburg med Cordento II DWB e. Cornet Obolensky/ Cardento (opdr. Linus Camitz), som er ejet af Jan List. De opnåede alle 8.6 i karakter. 

I morgen skal 5-års hestene igen i aktion, og det er her det afgøres hvilke heste der får en plads i lørdagens finale, hvor de 20 bedste får adgang. 

Copyright Ridehesten.com
Frida Munk Lassen med Vega Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen