Total Hope vandt Kort Grand Prix i Herzlake (video)

06-09-2021 12:37

Den 9-årige danskejede oldenburgerhingst Total Hope er godt på vej i sine kendte forældres fodspor og vandt i går den korte Grand Prix ved CDI-stævnet i Herzlake med sin norske rytter Isabel Freese

Copyright Ridehesten.com
Total Hope og Isabel Freese. Foto: LL Foto.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 9-årige hingst Total Hope e. Totilas/ Don Schufro/ Sandro Hit, der ejes i fællesskab mellem danske Lone Bøegh Henriksen og tyske Paul Schockemöhle, har sportsligt haft international bevågenhed fra en ung alder alene af den grund, at hans forældre er begge hører til blandt verdens mest vindende dressurheste.

Faderen Totilas og moderen Weihegold har begge vundet utallige medaljer ved internationale mesterskaber,  og begge har præsteret at ligge nr. 1 på verdensranglisten. Total Hope er opdrættet af Christine Arns-Krogmann.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Total Hope uddannes af Schockemöhles norske berider Isabel Freese, som i den forgangne weekend har været til start med hingsten ved CDI-stævnet i tyske Herzlage. Selv om hormonerne forstyrrede koncentrationen lidt i lørdagens Intermedierre II, vandt ekvipagen klassen med 72,9%. Søndag red ekvipagen Kort Grand Prix, og deres ridt blev honoreret med 73,1% og igen en førsteplads.

Isabel Freese, der er uddannet hos Holga Finken, red for godt to måneder siden Total Hope i Louisdor Preis-kvalifikationen i Kronberg, hvor parret vandt med 75,31% og dermed kvalificerede sig til finalen, der afvikles i Frankfurt midt i december. Louisdor Preis-turneringen har til formål at give yngre heste (8-10 år) erfaring på højeste niveau i sporten.

Copyright Ridehesten.com
Total Hope og Isabel Freese. Foto: LL Foto.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen