Totilas' debut udsat

28-04-2011 09:36

Signe Wiese

Oprindeligt var det planen at en af verden mest omtalte ekvipager - Totilas og Matthias Alexander Rath - skulle have deres stævnedebut i starten af maj, men den debut er nu blevet udsat
Copyright Ridehesten.com
Fænomenet Totilas' planlagte stævnedebut med sin nye rytter, tyske Matthias Alexander Rath, er blevet udsat. (arkivfoto: Ridehesten.com)

Det er en hovbyld, der fortsat smider grus i maskineriet hos Totilas. På sin hjemmeside fortæller Matthias bl.a. at Totilas' helbred og velbefindende naturligvis har 1. prioritet, og derfor har Rath i samråd med sin træner (og far) Klaus-Martin Rath og hingstens ejer Paul Schockemöhle, besluttet at udsætte sin stævne debut på Totilas. I påsken kunne parret så småt starte op med lidt let træning i skridt og trav, og siden er det gået fremad og skaden i hoven er nu helet fuldstændigt. Sammen med sin træner vil Mattias nu lægge en ny stævneplan og derefter vil den nye dato for ekvipagens længe ventede stævnedebut blive annonceret. Læs mere på Matthias Alexander Raths hjemmeside via linket. Se Matthias og Totilas' første officielle opvisning ved Paul Schockemöhles hingsteshow tidligere på året.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen