Trakehnerhingstekåring i Middelfart

08-02-2017 09:36
Avl

Middelfart Ridecenter danner den 18.-19. februar rammen om TAF's hingstekåring, championatstræning og clinic med Maik Kohlschmidt samt uofficiel DM for trakehnere og fremvisning af kårede hingste

Copyright Ridehesten.com
Finckenstein og Rikke Svane.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 18.-19. februar afholder Trakehneravlsforbundet den årlige hingstekåring; et arrangement der efterhåndet er krydret med så meget andet, at det nu er blevet til det årlige vinterarrangement. Weekenden byder blandt andet på clinic med Maik Kohlschmidt, uofficielt DM for trakehnere og fremvisning af kårede hingste fra ind og udland.

Lørdag morgen starter med hingstekåring, hvor første punkt er hingste på fast bund efterfulgt af løsspringning, hvorefter der gøres klar til championatstræning med Maik Kohlschmidt. Efter frokost vises hingstene ved hånd på trekantsbane og løse i ridehuset. Herefter er der overrækkelse af Schwadroneurs vandrepokal og derefter oprangering og karakteristik af hingstene.

Dagen sluttes af med en dressurclinic med Maik Kohlschmidt og derefter hyggelig spisning med dejlig mad. Maik Kohlschmidt er uddannet berider ved det tyske statsstutteri Neustadt/Dosse under Henning Müller. Han har været ansat ved Blue Hors, JJ Horses og Helgstrand Dressage og har opnået mange placeringer og sejre fra unghestechampionater til Grand Prix. I 2016 blev han gift med Grand Prix-dressurrytter Malene Ebbesen, og fra 2017 har de indgået samarbejde med familien Wilm på det tyske Gestüt Tasdorf i Neumünster, hvor de er startet op som selvstændige.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag morgen starter med DM for trakehnere - propositionerne er nu at finde på DRF GO, og sidste tilmelding er 8. februar.

I søndagens hingsteshow vil man bl.a. kunne opleve de kårede hingsten Placido Domingo e. Dorkas/ Hohenstein fra Stutteri Højagergaard, Preussentanz e. Herbstkönig/ Gribaldi fra Kaj Olesen i Sjælstofte, Halleluja e. Millennium/ Friedensfürst fra HAL I/S i Kokkedal, His Moment e. Millennium/ Le Rouge fra Helgstrand Dressage, Schwarzgold e. Imperio/ Consul og Ivanhoe e. Millennium/ Hohenstein fra hingstestation Gestüt Hörem. 

Sted: Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, 5500 Middelfart

/Pressemeddelelse.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen