Tre års DM i springning i Sommersted

16-12-2010 15:05
DM i springning for seniorer, ungryttere og juniorer afholdes i 2011, 2012 og 2013 hos Schou & Skouboe i Sommersted. Dansk Ride Forbund har tildelt Schou og & Skouboe mesterskaberne efter en udbudsrunde, hvor fire stævnearrangører har budt ind
Copyright Ridehesten.com
Fremover vil DM i springning for både senior-, ung- og juniorryttere finde sted på Tågerup i Sommersted (Foto: Ridehesten.com).

Hos Schou & Skouboe er man glade for tildelingen og ser frem til at arrangere mesterskaberne. Det første DM vil blive afholdt i dagene 6.–8. maj 2011. - Det er med stor glæde og stolthed, at vi slår dørene op for DM i springning for juniorer, ungryttere og seniorer i 2011, 2012 og 2013 i vores smukke omgivelser i Sommersted. Faciliteterne er top moderne, og bundforholdene er nogle af de bedste i Danmark. Vi glæder os til at byde alle ridesportsinteresserede velkomne til en velorganiseret, begivenhedsrig og fantastisk weekend, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Der vil ved DM-stævnet i 2011 også være åbent hus, hvor vi viser alle vores hingste frem, som står til rådighed i 2011, siger Andreas Schou fra Schou & Skouboe.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen