Tre heldige vindere!

13-05-2015 15:02

Så er de tre heldige vindere af Ridehesten og Longines’ konkurrence om 3 x 2 VIP-billetter til JBK Horse Festival nu på fredag blevet udtrukket

Copyright Ridehesten.com

Det er Longines, der har doneret de 3x2 VIP-billetter til tribunepladserne i Longines’ VIP-lounge ved JBK Horse Festival til fredag den 15. maj – den dag Nations Cup-springningen løber af stablen med springning i absolutte verdensklasse. Ud over de fantastiske billetter, så inviteres vinderne også med til at gå bane inden springningen går i gang

Alle tre heldige vindere havde sendt en e-mail med kodeordet fra Ridehestens nyhedsbrev ’Longines’, deres abonnementsnummer til magasinet Ridehesten, samt svaret på konkurrencens spørgsmål om, hvad den internationale turnering i springning, som sponsoreres af Longines hedder – og den hedder naturligvis Longines Global Champions Tour.

De tre heldige vindere er:

Mette Godsk Stelmach

Kurt Kamuk

Erika Feifer

Alle tre vindere har fået besked pr. e-mail med informationer om, hvordan de kan afhente præmien ved indgangen til JBK Horse Festival i Odense.

Longines er et af den schweiziske urindustris ældste mærker, og blev grundlagt i 1832. Longines er særlig værdsat og kendt for eksklusive og ultratynde armbåndsure. Longines er synonymt med nytænkning gennem tradition, og den moderne kollektion appellerer i særlig grad til den kvalitets- og prisbevidste kunde.

Magasinet Ridehesten

Ridehestens nyhedsbrev

Longines

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen