Tvillinge-opdatering: Little J klarede den ikke

09-06-2020 07:25
Avl

Desværre gik det ikke, som avlerne havde håbet. Deres hoppe Thy's Lady Leight fik tvillingeføl i lørdags, og begge føl har klaret sig godt, selv om det mindst skulle have hjælp til at drikke, men mandag eftermiddag fik hun feber og døde

Copyright Ridehesten.com
Det lille sorte føl Little J sov gerne helt sæt op ad sin storesøster. I går blev hun dog så svag, at hendes hjerte gik i stå. Foto: Privat.

Little J var ellers vældig kvik. Avlerparret Susanne Jensby Sunesen og Helmer Sunesen og deres staldpersonale hjalp hoppeføllet hver time med at die hoppen, lige som de suplerede med sutteflaske.

Alt tegnede på at det stille og roligt gik fremad med det lille sorte føl, der ikke var født lige så stærkt som sin brune storesøster. Men mandag eftermiddag blev føllet pludselig meget svagt og døde.

– Det er vi selvfølgelig rigtig kede af det, men vi vidste, at der var stor risiko, da det var født så lille, fortæller Susanne Jensby Sunesen. – Det gik ikke, som vi havde håbet. Til gengæld er det største føl godt tilpas og klarer det hele selv.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen