Tyskland har sat hold til VM i Herning

18-07-2022 12:24

Annika Knudsen Lorentsen

Det er nu offentliggjort hvilke tyske dressurryttere, der er udtaget til at repræsentere Tyskland ved det kommende VM i Herning

Copyright Ridehesten.com
Frederic Wandres med Duke of Britain. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 6.-11. august afholdes der VM i dressur i Herning, og det bliver spændende at følge, da det danske landshold har rigtig gode medaljechancer. De skal blandt andet op imod den stærke dressurnation Tyskland, som nu har sat navne på de ekvipager der skal ride om medaljer i Herning. Dressursport Deutschland har berettet om hvilke rytter der er på det udtagne hold. 

Det tyske hold er som følgende: 

  • Ingrid Klimke med Franziskus
  • Frederic Wandres med Duke of Britain FRH eller Bluetooth OLD
  • Benjamin Werndl med Famoso OLD eller Daily Mirror
  • Isabell Werth med Quantaz
Nyheden fortsætter efter annoncen

Reserven er Dorothee Schneider med Faustus.

Det er et forholdsvist uerfarent tysk hold, når man kigger på rytterne i mesterskabssammenhænge. Det er nemlig kun Isabell Werth der tidligere har repræsenteret Tyskland ved et stort mesterskab i dressur, mens Ingrid Klimke har sin mesterskabserfaring fra en anden disciplin, military, hvor hun flere gange har repræsenteret Tyskland i store mesterskaber.

Det tyske hold består endvidere udelukkende af heste, som ikke tidligere har deltaget i mesterskaber, og det bliver derfor spændende at se, om det tyske hold kan leve op til det høje niveau de har vist ved mesterskaberne de sidste mange år. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen