UVM-ekvipagerne er flot klædt på

25-07-2019 14:02

Igen i år er UVM-holdet i dressur så heldigt stillet, at mange velvillige sponsorer er med til at sikre både heste og ryttere en flot påklædning ved det store mesterskabsstævne i Ermelo

Copyright Ridehesten.com

UVM i dressur løber af stablen om en uge på det store ridestadion i den hollandske by Ermelo, hvor verdens mest talentfulde unge dressurheste skal dyste om finalepladser og ikke mindst medaljer i de tre alderskategorier 5-, 6- og 7-års. Det danske hold har en stærk historik mht. finalepladser og medaljer. Igen i år stiller Danmark med et hold, der potentielt kan være med i toppen.

Rytterne tilbringer naturligvis det meste af tiden ved stævnet udenfor ridebanen, og der er det også vigtigt at være flot og behageligt klædt på. Således har alle ryttere fået sko fra ECCO (grå til damerne og sorte til herrerne) og jakker fra Jakke fra Kingsland og Stutteri Aalykke.

Copyright Ridehesten.com

Alle hestene kommer til at gå med et flot pandebånd fra SD-Design med røde og hvide swarovski-sten samt ligeledes fra SD-Design lædergrimer med Dannebrog i små swarovski-sten. Herudover er der fra Dansk Varmblod to lækre hvide sadelunderlag fra Le Mieux med Dannebrog samt DV-logo.

UVM-udvalget takker alle de glade givere og håber, at alle vil få glæde af de fine ting, og publikum kan se, at vi kommer fra Danmark.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen