Vellykket clinic i springakademiet

29-11-2022 14:30

Annika Knudsen Lorentsen

Firkløverets Springakademi havde i weekend clinic for deres ryttere, og samtidig var der arrangement for Firkløverets Avlerklub. Det var en succesfuld weekend fortæller teamet bag akademiet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Firkløverets Springakademi
Nyheden fortsætter efter annoncen

Firkløverets Springakademi blev stiftet for at løfte dansk springsport, og siden stiftelsen har de udviklet mange unge danske ryttere, og sidste år blev der ligeledes plads til seniorryttere i akademiet. 

I weekenden var både de unge ryttere og akademiets seniorryttere til clinic på Riders Cup, hvor de fik undervisning af svenske Björn Carlsson, som videregav gode tips til rytterne. Björn har i flere år stået for træningen af akademiets ryttere sammen med sin partner Maria Gretzer. 

– Vi har haft en rigtig vellykket weekend, hvor både rytterne og avlerne har været med, fortæller René Holstein, som er formand for Firkløverets Springakademi.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden undervisningen af rytterne, var der også arrangement i Firkløverets Avlerklub i forbindelse med weekendens clinic, og det var en stor succes. Her fortalte dyrlæge Camilla Ringkjær om svære folinger. En af de avlere der var med, var Charlotte Kondrup, som fortæller, at det var et godt oplæg:

– Det var megafedt og super spændende at få indblik i hvad man kan gøre i de situationer, man ikke har oplevet endnu i forhold til svære folinger og hvad man kan gøre i den akutte fase, når folingen ikke bare går efter bogen. Det var så spændende og lærerigt et oplæg, fortæller hun. 

Læs mere om akademiet og avlerklubben her.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev