Victoria skal trænes af Helgstrand

24-08-2010 15:04

Britt Carlsen

I magasinet Ridehestens augustnummer tilbød BMW Jan Nygaard AS at en talentfuld dressurrytter kunne få et træningsophold hos Andreas Helgstrand - Victoria Faber Stuhr var den heldige vinder
Copyright Ridehesten.com
Dressurtalentet Victoria Faber Stuhr deltog i en konkurrence om at vinde et træningsophold hos Andreas Helgstrand. Konkurrencen var udskrevet af BMW Jan Nygaard AS, der her er repræsenteret ved marketingchef Kasper Olsson. (Foto: Ridehesten)

BMW Jan Nygaard AS er sponsor for Andreas Helgstrand. For at gøre noget ekstra for dressursporten udskrev firmæt en konkurrence i magasinet Ridehestens augustnummer. Her skulle interesserede udfylde et spørgeskema og sende det til Jan Nygaard AS. Andreas Helgstrand gennemgik alle de indsendte skemær i forbindelse med det internationale dressurstævne i Bernstorffsparken og søndag udpegede han en vinder. Den heldige vinder af træningsopholdet blev Victoria Faber Stuhr fra Hellerup. Hun og 10-årige Sans Petite/Blue Eyes, trænes til dagligt af Michala Lindh på Sølyst.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner