Viegård: Voldssag afvist

11-10-2023 12:41

Charlotte Kusk Berwald

Sagen om Viegård Stutteri, kan bringe mange følelser i spil. Tilbage i juli måned meldte Dorthe Bräuner Jensen en ansat på stutteriet, Per Vorre, for vold i forbindelse med en demonstration mod stutteriet

Copyright Ridehesten.com
Dorthe Bräuner Jensen, her fotograferet under et fakkeloptog til ære for de mange døde heste. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sagen er nu afsluttet og anklagemyndighederne har nu valgt ikke at rejse sag, idet anklagemyndighederne ikke finder det sandsynligt at en eventuel retssag vil føre til en dom. Dette skriver Viborg Folkeblad.

Episoden i juli
Tilbage i juli måned, foretog Per Vorre en civil anholdelse af en kvinde, som han mente var gået ind på privat grund. I forbindelse med den civile anholdelse blev kvinden trukket længere ind på grunden, hvor hun skreg om hjælp. Dette fik Dorthe Bräuner Jensen til også at betræde privat grund for at hjælpe kvinden fri.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ifølge Dorthe Bräuner Jensen blev hun under redningsforsøget kastet til jorden af Per Vorre, der fastholdte hende med et ben på brystkassen af den 57-årige kvinde og en hånd på halsen, mens hun lå på ryggen. Dorthe Bräuner Jensen har også forklaret hvordan Per Vorre til sidst havde fat om hendes hals med begge hænder. Per Vorre nægter at have taget fat om halsen på Dorthe Bräuner Jensen, ligesom han også har forklaret til politiet at han førte den unge kvinde længere ind på grunden i forbindelse med den civile anholdelse. Derudover fastholder Per Vorre at have handlet i nødværge.

Dorthe Bräuner Jensens advokat har klaget over forløbet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen