VM i mounted games New Zealand

26-04-2013 07:32

Maja Golles

Det blev en storslået oplevelse for fem danske ryttere at drage om på den anden side af jorden for at deltage i VM i mounted games for hold 2013

Copyright Ridehesten.com
Line Jenvall, dobbelt dansk mester i mounted games, der her ses i disciplinen “bang a balloon” ved VM i New Zealand, er ikke I tvivl: Mounted games er en genial blanding af fart, spænding og præcision. (Foto: Privat)

Fem danske mounted games-ryttere drog i marts måned til New Zealand for at deltage i VM for hold. De fem ryttere var Alberte Hellenberg, Charlotte Heiselberg, Alberte Blume Kjøller, Line Jenvall og Sophie Peters. Aldersmæssigt var de fra 13 til 24 år, og de to yngste ryttere havde forældre med på sidelinjen.

I New Zealand skulle de danske ryttere ride på låneheste, og især med en del helt unge ryttere på holdet, gav det nogle nye udfordringer: – Med vores rytteres meget blandede alder og erfaring taget i betragtning, så besluttede jeg fra start, at det her VM skulle bruges til at give rytterne en god stævneoplevelse og øge deres erfaring – frem for at jagte en bestemt placering, fortæller den danske landstræner i mounted games, Signe Sehested.

I magasinet Ridehestens kommende majnummer, kan du læse mere om de danske rytteres oplevelser ved VM i mounted games i New Zealand.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen