Voldsom brand hos Easy-AgriCare på Mors

03-06-2022 12:37

Annika Knudsen Lorentsen

I morges blev der slået alarm, da en medarbejdede opdagede, at der var ild i en produktionshal hos Easy-AgriCare på Mors, som blandt andet producere strøelse til heste

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kl. 7.47 i morgens blev der slået alarm, da der var opstået brand i et stor hal hos Easy-AgriCare ved Nykøbing Mors. Det beretter Nordjyske og flere andre medier. 

Ved 9-tiden stod det klart, at branden var opstået i en stor industrihal, og indsatslederen på det tidspunkt fortalte, at skaderne er meget omfattende. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

– Det drejer sig om en stor hal med både halm og gasflasker. Den er så skadet, at den ikke kan reddes. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Heldigvis er ingen personer kommet til skade, selvom en medarbejder er blevet tjekket for røgforgiftning på stedet. 

– Ambulancen er sendt hjem, men vi er her stadig med folk både fra Salling, Mors og Thisted og så er Beredskabsstyrelsen her med fuld udrykningsstyrke, fortalte Jesper Madsen ved 11-tiden, som tidligere på dagen overtog indsatslederfunktionen. 

Easy-AgriCare laver blandt andet flere typer strøelse til heste, der bruges af hestefolk over hele landet. Firmaet er ejet af Frandsbjerg Energy A/S, som Søren Rasmussen og Tina Ladefoged Christensen står bag.

De er begge velkendte ansigter i hestesporten, hvor deres døtre Kamille og Katrine Ladefoged Rasmussen har flere flotte resultater på springbanen. Easy-AgriCare er også kendt som sponsor til flere ridestævner rundt omkring i Danmark. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen