Weihegolds revanche i Hagen

28-04-2014 08:39

I Grand Prix-turen for yngre heste måtte vindere af Nürnberger Burgpokal, Beatrice Buchwald og hoppen Weihegold, i den indledende Intermediaire II nøjes med en tredjeplads, men tog revanche i Grand Prixen i Hagen igår

Copyright Ridehesten.com
9-årige Weihegold og Beatrice Buchwald.

Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit har begået meget i sit blot 9-årige liv. Hun stod i 2008 som 1a præmieret i Brillantringen ved Oldenburgerforbundets eliteskue i Rastede og blev dermed Årets Hoppe. Året efter blev hun mor til tre føl lavet ved embryo transfer - hingsteføllet e. Sir Donnerhall blev kåret hingst og de to hopper e. Fürst Romanicer og Blue Hors Zack blev oprangeret som 1d og 1f ved eliteskuet. Der er sidenhen kommet flere succesfulde ET-afkom til verden e. bl.a. Fürst Heinrich, Quaterback, Totilas, Jazz, Apache og For Romance. Weihegold selv er blevet nr. 3 i bundeschampionatet og har været i finalen ved UVM i Verden, lige som hun sidste år vandt Nürnberger Burkpokal.

Hoppen var under sin rytter Beatrice Buchwald storfavorit til sejren i Hagen for lovende Grand Prix-heste, men måtte i den indledende Intermediaire II i fredags se sig henvist til tredjepladsen. Dog var Buchwald stærkt tilbage i kampen i gårsdagens Grand Prix og opnåede med Weihegold 72,256%, hvilket rakte til sejr.

Se resultat af klassen HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner