Aarhusmesterskaber med Nis Valdemars Talentpris

21-05-2022 16:08

Denne weekend byder på Aarhusmesterskaber, der afholdes af Aarhus Rideklub på Vilhelmsborg, og til dette stævne uddeles også Nis Valdemars Talentpris

Copyright Ridehesten.com
Stemning fra tidligere Aarhusmesterskab. Foto: Ridehesten.com/Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend danner Vilhelsmborg rammen og Aarhusmesterskaberne, der afvikles af Aarhus Rideklub, og det er også ved dette stævne, at Nis Valdemars Talentpris skal uddeles.

I dag lørdag rider pony- og hesteryttere kvalifikation i Aarhusmesterskaberne, og i morgen løber finaleklasserne af stablen. Mesterskabsresultatet afgøres ved at lægge resultaterne i procent for kvalifikation og finale sammen. Er der pointlighed er det den ekvipage med den højeste procent i finalen, som er bedst placeret i det samlede resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Niels Valdemar Hansen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nis Valdemars Talentpris på 10.000 kroner tildeles  vinderen Aarhusmesterskabet i LA1/LA2 for pony og PRI/PRT for pony efter ovenstående regler. Uddelingen af Nis Valdemars Talentpris på 10.000 kroner i MB0/MB2 for heste, vil foregå på den måde, at de 10 bedst placerede i kvalifikationen (MB0) seedes og rider sidst i finalen (MB2). Er der delt 10. plads kommer de alle med i seedningen. Denne sidste del af klassen vil overværes af en jury, der repræsenterer Nis Valdemars Mindefond, og denne jury vil udpege den rytter de finder udviser mest talent ud fra de seedede. 

Aarhus Rideklub takker Nis Valdemars Mindefond, herunder formand Ole Mikkelsen samt bestyrelsesmedlem og chefberider i AAR Hans Jørgen Nørgaard for at støtte arrangementet på så fornem vis.

Se stævnets klasser.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen