Alle danske 7-års direkte i finalen!

03-08-2017 20:33

I 7-års kvalifikationsklassen i Ermelo i dag har de danske ekvipager redet op til deres bedste, og alle er direkte videre til finalen!

Copyright Ridehesten.com
Fiontini og Severo Jurado Lopez.

Som vi har skrevet flere gange tidligere, så har den danske 7-års hoppe Fiontini som den anden hest i UVM-historien mulighed for at vinde tre år i træk. Det er sket én gang før, og da var det netop også en DV-hest redet af en udenlandsk rytter, nemlig hingsten Sezuan med tyske Dorothee Schneider.

Sølvmedaljehoppen Fiontini e. Fassbinder/ Blue Hors Romanov (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen), der vandt UVM-guld i 2015 i Verden og i 2016 i Ermelo, rides af Severo Jurado Lopez, der præsenterede hoppen i fremragende form i dag. Det blev til ?, og ekvipagen sluttede på 88,389% og en helt suveræn førsteplads blandt de 39 syvårs.

Copyright Ridehesten.com
Kipling og Anne Troensegaard.

De kvalifikationsklassen, der i dag blev præget af meget blandede vejrforhold, hvor flere heste blev voldsomt forstyrret af kraftigt blæsevejr og deriblandt var flere danske heste. Ikke desto mindre lykkedes det de danske ryttere at kvalificere alle danske 7-års direkte i finalen, og det samme gælder for Andreas Helgstrand og den danskavlede Springbank VH e. Skovens Rafael/ De Niro. Desværre skal Silje Bakken og avlshingsten Bøgegårdens Santiago e. Soliman de Hus/ Wesley en tur omkring B-finalen - de var også blandt de ekvipager, der blev forstyrret af det kraftige blæsevejr.

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zee Me Blue og Daniel Bachmann Andersen.

Udover vinderekvipagen har det danske hold kvalificeret sig til finalen med sidste års sekser i finalen, Anne Troensegaard og Kipling e. Hofrat/ Hohenstein (opdr. Peter Christensen) på sjettepladsen med 77,855%, avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stald Ringsbo) og Daniel Bachmann Andersen på ottendepladsen med 76,833% samt amatørrytter Louise Lind og Juby's Tenacity e. Tailormade Temptation/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Judy og Birger Jensen) på tolvtepladsen med 75,119%.

Copyright Ridehesten.com
Louise Lind og Juby's Tenacity.

Netop de bedste tolv ekvipager går direkte til finalen samt de bedst tre fra B-finalen.

Se klassens resultat HER.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Springbank VH.
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing